Jaha , go vänner . Då har man lite att ta igen efter en liten paus i bloggandet . Förlåt , jag ska skärpa mig .
Det har varit en härlig helg . Den kändes lång men inte långtråkig =)
Vi har hunnit vara en del på festivalen . Först var jag nere en runda på torsdagkvällen med ett litet gäng goa vänner . Sen blev det en runda med Elias på lördag eftermiddag och senare en runda till , hela familjen . Vi skulle kolla in Saades konsert och fint väder var det när vi gick hemifrån men vilket ösregn det blev . Aldrig har jag varit så blöt av regn . Men Elias var glad och nöjd att vi stannade =) Något Wilmer X blev det dock inte för mig =( I hela taget en lyckad festivalhelg för oss.
Har blivit en del hundträning för mig och Chippen också . Nu har vi börjat få lite kläm på vad Mona pratar om . Bara traggla , traggla =) Det är så roligt med nya uppgifter och när man ser förbättringar .
Idag är jag också ledig . Sonen och jag ska ta oss en runda ner till stranden . Tror inte att det blir något dopp för mig men Elias brukar vara lite modigare än sin mamma . Blir en mysig mamma/sondag medans Peter jobbar .
Nu lovar jag att det inte ska dröja så länge innan jag skriver igen .
Ha en bra dag kära vänner =)