För att använda ett slitet uttryck….. Äntligen helg!!!
Festivalhelg! Med allt vad det innebär . Inga parkeringsplatser , fulla tonåringar som slänger ölburken precis där dom står , folk som pissar ner väggarna , fyllo som skränar och skriker så att det är svårt att sova….. Eller , feststämning , massor av stånd med go mat , många scener med mycket bra artister…..
Vi var lite oroliga hur det skulle vara att bo i stan med hela festivalgrejen men jag tycker bara att det är trevligt . Vi bor nära , vi kan gå ner flera gånger om dagen om vi vill . Mycket folk , mycket att titta på . Synd att det regnar =(
Veckan har annars avlöpt bra på jobbet , inte så många tokstollar inne . Otroligt mycket folk dock , hela veckan . Idag började Hantverksmässan i Båstad , jisses med folk den drar . Då kan man bli förbannad på hur illa folk kör bil . Man kan fan stå i kö hur länge som helst . Dom väntar på att det ska vara fri sikt , från båda hållen , i typ 500 m . Köerna växer och det händer inte ett skit .  Tur man kan lite småvägar .  Men allvarligt talat , 25000 besökare , det blir lite trångt i lilla Båstad .
Skönt att vara hemma i Hbg .
I morgon blir det festivalstök för oss också =)