Idag blev en intressant dag .
Jag tror att dom flesta som skulle få möjligheten att tillbringa en dag på vår salong skulle få en mycket underhållande stund .  För er som aldrig har varit och besökt oss så vill jag bara säga att det är inte den där tysta , lugna , vågskvalpsmusiksalongen . Vi har väldigt roligt och kanske det är därför som vi har så mycket att göra . Jag hoppas och tror att vi lyckas förmedla den känslan vi har till våra kunder .
Idag hade jag äran att göra Carola Häggkvists naglar fina . Hon var precis den sympatiska människan som jag trodde . Innan hon kom funderade jag på hur hon skulle se ut i vardagen….. Japp , lika snygg och samma utstrålning . Fick en tanke när vi satt där och småpratade….. När jag var på en konsert med henne , hennes första turné , när jag stod framme vid scenen i Pildammsparken i Malmö . Tänk om någon då hade sagt till mig att om 28 år kommer hon att komma till dig och fixa sina naglar . Undrar om jag hade trott dom då….. Hahahaha , lite kul är det i alla fall .
Hur som helst , sammanfattningsvis , a nother day at work =)