Jaha , då har man klarat alla dagens uppgifter .
Började dagen med ett återbesök med Chip hos veterinären . Hans öra hade blivit marginellt sämre , tyvärr . Lite medicin får det bli så ska det nog bli bra .
Sen bar det av till Ängelholms sjukhus med mig . Rutinkontroll , så det gick också bra .
Färden fortsatte till Hörby för träning med Chip , för Mona Kjernholm . Oj , vad hon är bra =) Tänk vad mycket fel som jag gör som varken jag eller någon annan har lagt märke till . Nu , ska vi bli riktigt duktiga Chip och jag =) Väldigt givande träning med andra ord .
Sen blev det hemfärd….. Väl hemma hämtade vi mat på Big Budha , mums som vanligt . Det kom lite vänner till Peter på besök .
Chop , chop iväg till träning . Herre jisses vad man kan hinna på en dag…..
Kan i alla fall meddela att jag har fått i uppdrag att fixa Carola Häggkvists naglar i morgon . Hon hade sett en av mina kunders naglar och tyckte dom var så fina så såna ville hon också ha minsann =) Känner mig hedrad av komplimangen =)
Hej hopp!!!