Vilken underbar kväll det blev =)
Blev träning med Chippen ikväll . Trevliga klubbkamrater var där och det blev en trevlig stund . Lite träning och mycket snack , precis som man vill ha det . Chip var för övrigt mycket duktig . I morgon blir det träning för min eminenta instruktör , Mona Kjernholm . Spännande!!!
Det blir lite Skåne runt i morgon . Först veterinären med Chips öra i Hbg , sen sjukhuset i Äholm med mig och sen blir det Hörby och hundträning =) Det är ju tur man inte jobbar i morgon .
Vad finns det mer att säga….?
Det har varit en intressant dag på salongen idag . Vissa ska vara glada att det inte är mitt ställe….. Jaja , tycka får man ju .
Ikväll ska jag formulera ihop en informativ lapp att sätta i trappuppgången . Målet är att vara övertydlig och mest troligt så kommer den att uppfattas provocerande , vilket den kanske också är en aning .
Det är så att vår port är från 1800-talet och har med åren blivit lite sned och ving så låset har svårt att klicka till . På dörren har vi satt en skylt med uppmaningen att stänga dörren . Antagligen så har folk inte fattat att man ska dra till den så att den låser sig . Blir väldigt spännande att se vad som kommer att hända i helgen när det är Festival om porten står öppen . Förra helgen hade någon slängt in en massa singel och det kan man ju stå ut med men det är så onödigt .
Nu får dom skylla sig själv att dom tvingade in mig som ordförande HAHAHA
Ha nu en go kväll alla =)