Idag i detta gråa trista vädret så måste jag få kräka av mig lite irritation .
Det finns en person som jag lyckas råka ut för mest hela tiden . Nej , nu tog jag i lite kanske men i alla fall har jag råkat ut för henne mer än en gång . Jag måste säga att hon är en av dom värsta människorna som jag har mött . Säkert !
En människa som sätter sig på väldigt höga höjder . Krävande till tusen . En riktig energitjuv . Sätter på sig ett leende men ögonen är döda . Ja listan kan göras hur lång som helst .
Vad man än gör för henne så gör man inte tillräckligt och vad man än säger så blir det fel . Hon har ringt och krävt det omöjliga av mig idag , TRE gånger . Det slutade med ett super otrevligt bemötande mot mig och sen slängde hon luren i örat på mig .
Förtjänade jag detta? Nej , verkligen inte !!!
Jag gör vad jag kan för att undvika denna människa men ändå…. Hon är HEMSK =(
Vilken tur jag har att mina kunder är en mysig skara =)
Tack för att ni lyssnade =)