Jaha , då var det äntligen helg .
Jag ber om ursäk för att jag inte gjorde nåt inlägg igår , inspirationen dog . Förhoppningsvis ingen som blev jätteledsen =)
Har haft en fantastisk vecka på jobb . Var skönt utvilad efter min semestervecka så trots massor att göra känner jag mig ganska pigg ikväll . Sen har jag haft så väldigt snälla kunder . Dom har kommit med många fina komplimanger , känner mig oerhört smickrad . Dessutom älskar jag människor som tänker på mer än sig själv och det har mina vänliga kunder visat prov på denna veckan , inte minst idag . Tusen tack alla som känner sig träffade =)
Avslutade eftermiddagen med ett besök hos veterinären med Chip och hans öra . En liten rodnad var allt dom hittade , ska dit på onsdag för att följa upp . Inget allvarligt , vad det verkar i alla fall .

                                                                          
Ikväll blir det mys med familjen . Big Budha och chips i soffan , förhoppningsvis en bra film också .
Go kväll kära medmänniskor!!!