Lite funderingar har jag över folk som påstår att dom har hög smärttröskel . Hur vet dom det ? Hur avgör man det helt enkelt ? Handlar det om en fysisk eller en psykisk smärtgräns ? Jag vill tro att det handlar om en psykisk , helt enkelt hur gnällig man är….. Det är vad jag tror . Jag har lite svårt att tro att vi fysiskt upplever smärta olika .
Jaja , hur som helst =) Bara en tanke .
Man kan ju föra över den tanken på min älskade hund som inte riktigt blir av med ”skaket” i sitt öra . Blir lite mer öronrens i det ikväll så får jag ringa veterinären i morgon =(
Annars har dagen avlöpt bra tycker jag . Varit en sväng på torget i Båstad där dom har en mycket trevlig matmarknad . Kul med lite inspiration och goda lunch alternativ . Det gillas =)
Och avslutningsvis så hamnade Elias med kompis på bio , Harry Potter , efter mycket trixande .
Slutet gott allting gott !!!