Idag har jag faktiskt en sak som jag är jävligt irriterad på . Varning för att fortsätta läsa om man inte vill höra sannigen .
Det finns människor som har så väldigt stort ego att om dom kommer in i ett rum så får ingen annan plats . Jag har haft vissa personer som har surat på mig för att jag inte kan ge dom tider i sommar . Men Herre Gud….. Är ekvationen så förbannat svår att få ihop att om jag har fullt så har jag ingen möjlighet . Tror folk verkligen att jag säger nej för att jag vill jävlas ? Eller ska jag kanske ringa till mina kunder som kommer året om och säga att ”Nu får ni inte komma för jag måste ta hand om sommargästerna” ? Jag skiter blanka fan i om dom har varit kunder hos mig i flera sommrar i rad för har jag fullt så har jag FULLT!!! Om jag försöker på ett vänligt sätt förklara detta för dom ska jag då behöva höra att dom har varit och pratat skit om mig på byn ? Sen får man inte heller kalla dom ”sommargäster” för då ska det ifrågasättas om dom inte är lika mycket värda som andra . Ja , men tvärt om då ?
En sak är helt säkert , mina året runt kunder är vad jag prioriterar och tydligen är man i sommargästernas ögon inte värd någonting om dom inte kommer i första hand , alltid . Dom har gått på helt fel tjej om dom tror att jag fjäskar för deras plånbok . Allra helst när dom är så jävla ouppfostrade =(
Sur som fan blir jag!!!