Då var första arbetsdagen avklarad . Det gick ju riktigt bra =) Jag jobbade själv mestadels av dagen men det har flutit på bra , dagen har gått rysligt fort . I morgon blir det lite mer livat på salongen , då får jag träffa lite kolleger . Martina var inne en liten sväng idag med sin lille prins . Jösses vad fin han är den lille plutten =)
I morse , på väg till jobb , så körde jag Elias till sin kompis Olivia i Båstad . Dom skulle åka till Glimmingehus och sen skulle han sova över . Så roligt att dom kan vara så goa kompisar fast vi flyttat =) I morgon ska jag hämta honom efter jobb och skjutsa hem honom till mormor….. Är inte mycket man får se av honom denna sommaren =( Verkligen roligt för honom att han har skoj på sitt sommarlov men jag saknar honom massor…..
Har fortfarande lite problem med Chips öron…. Peter tyckte det var mindre ”skak” idag så jag får väl avvakta nån dag till .
Nu till tvsoffan =) Ha en mysig kväll .