Har sovit riktigt gott i natt . Sista semesternatten och sista semesterdagen framför mig . Hur ska man då utnyttja den ? Får fundera på vad jag inte har hunnit med eller vad jag känner att jag vill göra mer för att semestern ska vara fuländad .
Kanske borde försöka få till en fika med en go vän ? =)
Träna en runda med Chip får det nog bli också , om han bara slutar att skaka på sitt huvud . Han har något som irriterar honom i örat men jag har vidtagit åtgärder och nu väntar vi ….. Hoppas det hjälper annars blir det ingen träning idag och kanske till och med ett besök hos veterinären i veckan =(
Än så länge ligger lugnet över ”mi casa” och så kan dt få vara en stund till , innan vi sparkar igång dagen . En sak som är säker , det blir ingen träning för egen del idag . Fy vad jag är trött i min kropp =) Synd att det inte syns lika mycket som det känns …..