Varit en runda på stan och gjort lite små inköp . Har länge letat efter en badrumsmatta . Låter som en enkel sak att hitta men ICKE . Antingen är dom för stora eller för små , eller så är dom inte mjuka nog , eller så är det färgen som inte passar mig . Men NU ÄNTLIGEN!!! Rätt storlek , rätt färg och tillräckligt mjuk .                

Tänk att det skulle vara så svårt…. Tittar ni noga så ser ni att där är tre stjärnor i den . Jag är så nöjd =)
Blev lite andra småköp också , träningstopp , handkräm och lite annat smått och gott .
Tog en fika också på Espresso House . Vilken skandal service det var där idag då . Söker du jobb är det nog läge att ge dom ett besök . Det började med att vi beställde en bagel och det var den sista dom hade i kylen . Då skulle tjejen i kassan fylla på först för att det inte fick vara tomt i kylen , istället för att avsluta oss först . Sen bad killen bakom disken en kund att ”hålla tyst”. Medan vi sen stod och väntade på en varm macka och en kaffe så hörde vi att killen bakom disken försökte förklara för en dansk att ”han tyvärr inte kunde sälja några mackor just nu för dom hade inga rena tallrikar kvar”. Skulle inte vilja vara hans chef och han skulle verkligen inte vilja ha mig som chef . HERRE GUD!!! säger jag bara .