Trodde telefonen skulle väcka mig idag men vaknade av ett skramlande utan dess like . Sopbilen var på gatan och hämtade glasbehållarna i soprummen . Klockan 7 , när jag har semester!!! Herre gud vilket oväsen. Ja , det kan man verkligen ha en åsikt om =( Finns ju ett och annat soprum på gatan också…… Det är väl för mycket begärt att dom ska jobba på eftermiddagarna ? Eller vadderade sopkärl ? Skoja bara =)
Elias läkare ringde som bestämt kl 8 och hade ganska bra besked , med tanke på omständigheterna . Blir en remiss till allergimot. på sjukhuset dock . Men nu tänker vi positivt =)
Frågan är om vi ska reta upp oss på sopbilar eller höstvädret idag…..??? Tror jag hoppar över det och ser det som att jag blir tvingad att ta det lugnt en dag till och det mår förkylningen säkert bra av . Tillägger att jag mår mycket bättre idag.
Men jag har en kille här som är ganska rastlös och inte bryr sig ett dugg om att det regnar . Just det , Chippen . Stackars hunden har blivit tvingad att ta det lugnt i flera dagar för matte hhar varit krasslig . Tror jag får ta honom på ett träningspass om en liten stund .

Ha en mysig dag i rusket . Jag tittar nog in igen lite senare med någon uppdatering =)