Visst är det typiskt att man ska behöva bli sjuk och hängig på sin semester. Men oftast kommer det som ett brev på posten tyvärr =( Jag vill väl inte påstå att jag är döende precis men jävligt hängig.
Dras mellan känslan av rastlöshet och orkeslöshet. Får nog bli liggande i soffan och kolla film idag.
Nu när jag var ledig trodde jag att jag skulle hinna träna både mig själv och Chippen en hel del men ödets ironi tog som vanligt över.
Kan man skylla på ödet i alla lägen? Det skulle vara ganska skönt om man hade den utvägen åtminstonde ibland. I och för sig så tror jag att ödet styr oss genom livet till en viss del. Jag tror att ödet är milstolpar på vägen genom livet. Vägen till milstolparna väljer vi själv och ordningen på milstolparna beror på våra vägval. Så att skylla på ödet skulle väl kunna funka ibland men oftast är vi nog bara på väg till och från vårt öde. Som jag ser det har jag ödet att tacka för mycket så förlåt för att jag orättfärdigt skyller på ödet ibland =)

Hallelulja….. haahahaha =)