Igår var det tänkt att vi skulle åka en runda till Ven, det skulle bli min första tur dit. För ovanlighetens skull så slog vädret om och det blev regn….. Dock så klarnade det upp framåt eftermiddagen och rastlösheten tog tag i oss. Har man bara en vecka semester så gäller det att hinna med. Man vill ju vila och ta igen sig, göra nödvändiga saker som man inte hinner annars och så vill man ju ha roligt =)
Vad är väl roligare än att tillbringa tid med familjen? Då slår man ju huvudet på spiken direkt. Man kopplar av, gör saker man inte annars hinner och har kul =)
Vi tackar således vädergudarna för deras goda vilja och packar bilen….. mot Kullaberg. Ladonia var målet för dagen. Ingen särskild lång vandring men ack så besvärlig terräng. Det blev ett litet äventyr, precis som det ska vara.

Bäst att kolhydratladda med goa Subs inan avgång

Det är med lite blandade känslor man besöker denna plats. Lars Vilks som är konstnären bakom detta spektakel är ju som dom flesta i hans bransch en egensinnig typ. Man kan ju tycka vad man vill om hans beskydd t.ex, som vi skattebetalare får stå för. Personligen tycker jag kanske att han borde lära av sina misstag….. Trots allt så är det fasionerande att titta på hans ”konst” på Kullaberg och vi konstaterar att Hembygdsgårdens café nog har herr Vilks att tacka för mycket. Och jag fick anledning att testa min nyinköpta kamera =)

En ”bergsget”
Två ”bergsgetter”

Dagens mål och äventyr